Zal de laatste regelgeving Bill Voorkom een volgende crisis?

Onlangs heeft de Amerikaanse Senaat ingestemd met een nieuwe financiële regelgeving factuur. Experts beweren dat dit wetsvoorstel bestaat uit verschillende leemtes die af aan de werkelijke effect op onze financiële situatie. Veel van de bepalingen daarin genoemde beroepen op dezelfde regelgevende agentschappen die ons hebben gefaald in het verleden. De redenering achter deze gaten en het ontbreken van de geplande doeltreffendheid kan enkel worden gelegd op de bank-en andere industriële bobo wie
De invloed die de financiële industrie heeft boven Washington DC is verbazingwekkend. Ze hebben ingehaald iedere andere lobby-industrie in de afgelopen 12 jaar door het uitgeven van een massale $ 3,8 miljard. Alleen al in de afgelopen 20 jaar hebben ze ook gewonnen 2,3 miljard dollar aan kandidaten in de hoop te krijgen wat ze willen.

Deze financiële regelgeving wetsvoorstel, dat nog moet worden worden doorgegeven door de volledige Congress, adressen enkele van de problemen die kunnen hebben geholpen in ons meest recente financiële crisis.

Het eerste punt te onderzoeken is hoe derivaten moeten worden behandeld. Voorheen konden zij worden beschouwd als een eenvoudige side bet over de wijze waarop verschillende investeringen, zoals hypotheken, futures en opties, zijn uit te voeren. Met het nieuwe wetsvoorstel, zal derivaten worden gekocht en verkocht in de handel de uitwisseling, zodat dat de regelgevende instanties gemakkelijker kunnen deze types van investeringen op de omhoog en omhoog te houden.

Volgende is de kwestie van de regulering van de banksector. Vroeger waren er veel toezichthouders die niet in staat waren de hoge risico's die banken namen op te herkennen. Met de nieuwe factuur van de Office of Thrift Supervision zal allemaal samen te wijten aan het feit dat zij zijn gevonden om de meest lakse regelgeving worden weggenomen. Grote financiële instellingen zal worden toegezien met strengere regels voor risico's die het systeem in gevaar kunnen brengen te voorkomen. Kleinere banken kunnen nog steeds aan onafhankelijke regelgevende instanties, die zal waarschijnlijk worden de mildste ze kunnen vinden te huren.

De belangrijkste reden voor de banksector ontdoken veel strenger veranderingen is te wijten aan de agressieve lobby gedaan door de toezichthouders in om het gezag van hun bureaus te beschermen.

Een ander belangrijk punt is de nieuwe bescherming van de consument watchdog die zullen worden ingevoerd om verschillende bankproducten te reguleren. Dan, indien nodig, zullen zij in staat zijn om producten die gewoon te riskant te verbieden, zonder rekening te houden van wie is het aanbieden van hen. Op de DOWN kant zullen alleen bedrijven met een minimum van 10000000000 dollars in activa worden beperkt door de consumentenbescherming watchdog. Deze limiet werd ingevoerd door de inspanningen van de Kamer van Koophandel, de National Automobile Dealers Association, en de betaaldag lening industrie.

Kijkend naar dit wetsvoorstel als een gemiddelde Amerikaanse burger kan ik zie veel voor-en nadelen. Mijn grootste zorg is, kan een regelgevend agentschap te regelen zelf? Alleen de tijd zal vertellen.

No comments:

Post a Comment