Wat anderen weten over Banking Cash Management Producten die u niet

Wanneer u over cash management producten hoor, krijg je een beetje misselijk, kan zij denken uitweg van uw league te begrijpen zijn. Je hebt het gevoel dat je nodig hebt om een bancaire student, een financieel analist te worden of je moet minstens een graad in de economie is maar dat je zou kunnen proberen venturing in dergelijke producten. Geen zorgen, een hoop mensen echt voelen dat zo je bent niet alleen. Deze producten zijn echt vrij eenvoudig te begrijpen en ze kunnen u financieel voordeel
Maar wat zijn eigenlijk deze producten? In een notendop zijn dit producten die u zal toestaan om uw cash flow te organiseren, verbeteren van uw gebruik van uw geld, kunt u beschermd investeringen beweegt of op zijn minst ondersteund door onbetaalbare informatie doen en ze kunnen ook leiden tot meer bescherming van de financiële problemen in verband.

Hier zijn enkele voorbeelden van cash management producten die veel van de lokale banken die er zijn bieden:

1. ACH of Geautomatiseerde Clearinghouse Services

Dit zal u toelaten om een zeer efficiënte manier beveiligd en van het aanvaarden van en het verzenden van elektronische betalingen. Dit zal je ook toestaan om machinaal te maken collecties van verschuldigde betalingen of rekeningen vorderingen. ACH-diensten zullen ook instaan voor de automatische betaling van de totale loonsom van de werknemer en de voordelen. Dit ACH zal snijden uw tijd of uw secretaresse tijd of uw personeel de tijd bij de verwerking van routinematige terugbetalingen of verzamelingen. Hiermee verwijdert u ook menselijke fouten en het staat je gebruik maken van uw tijd beter te maken.

2. Voorbereiding en Cash Cash Levering

Een van de meer bekende banken cash management producten van de markt is tegenwoordig de voorbereiding cash en cash-service. Dit is vooral handig als het gaat om grote bedragen die moeten worden gesneden in kleinere rekeningen voor het gebruik op te slaan. Banken kunnen geld voorbereidingen voor je als je ze belt of bestel dagen voor de werkelijke behoefte. Zij kunnen dit geld zelfs aan u te leveren, zodat u A.) sneller turn around time als de bank de rekeningen voor te bereiden op u bij voorbaat en b.) toegevoegd mom van veiligheid in het verkeer tussen de bank en je winkel, oppervlakte.

3. Merchant Services

Is dit een monetair beheer product dat is erg beroemd omdat meer en meer mensen gebruiken hun kredietkaart om hun facturen, goederen en diensten te betalen. Visa, MasterCard, American Express en andere betaalkaarten zijn de gebruikelijke kaarten gebruikt door cliënten en bij Merchant Services, zul je in staat om uw klanten betalen u gemakkelijker als u de flexibiliteit om verschillende kaarten te aanvaarden.

Dit zijn slechts enkele van de bank cash management producten die beschikbaar zijn daar. Anders dan dit, je hebt Lockbox diensten, op afstand storten, reischeques en ga zo maar door. Banken meestal verschillen iets over de wijze waarop zij bieden deze producten aan hun klanten, maar hun uitgangspunt is meestal hetzelfde. Voor hulp over welke producten bij je past, bel uw locale vriendelijke bank.

No comments:

Post a Comment