Employee Share regelingen - de voorgestelde wijzigingen allemaal slecht nieuws?

Voor veel, ontvangen aandelen of opties van je werkgever is een welkome voordeel. Meestal zijn er geen directe belasting of cash flow implicaties en u gewoon toegang krijgen tot een nieuwe investering die, hopelijk, zal groeien in waarde.

De mei-begroting voor 2009 voorgestelde wijzigingen van de behandeling van deze voordelen die waarschijnlijk zowel de uitgifte en onmiddellijke implicaties van personeelsopties regelingen in de toekomst beïnvloeden.

Momenteel, als ontvanger van aandelen o
Volgens de nieuwe regels van de fiscale behandeling zal vloeien voort uit de structuur van het systeem dan uit een keuze van de werknemer. Gebaseerd op de voorwaarden van de meest actuele regelingen zal een groot aantal ontvangers worden verplicht om de belasting te betalen upfront vanaf nu.

Hoewel dit lijkt misschien slecht nieuws, kan hij niet zo slecht zijn als je denkt. Bovendien, degenen die werknemer ontvangen aandelen of opties voorafgaand aan de aankondiging van een laatste kans kans om hun recht op een verkiezingsjaar is dat de belasting van deze effecten zal gevolgen hebben voor make uitoefenen.

Aandelenplan voor werknemers belastinguitstel het niet altijd een goede zaak ...

De mogelijkheid om de belasting uit te stellen is een verleidelijke stelling. Maar je moet wel om de gevolgen die verband houden met het uitstel van oordeel.

De beste manier om de voordelen van een aandelenplan voor werknemers begrijpen is te overwegen wat je afzien in ruil.

Stel, je bent zijn er een cash bonus van $ 100.000. U neemt het voordeel op als cash en blijven zitten met 53.500 dollar als een wegwerpaansteker contanten (na omslagstelsel belasting). U kiest voor de 53.500 dollar investeren in de aandelen van uw werkgever.

Nu nadenken over een werknemer te delen regeling. In dit geval, plaats van de $ 100.000 bonus, ontvangt u $ 100.000 waard van aandelen uw werkgever's aan geen kosten. Voorafgaand aan de voorgestelde wijzigingen, kon je de belasting uit te stellen op deze uitkering tot 10 jaar en krijg je bijna het dubbele van het aantal van de werkgever van aandelen die je zou kunnen vrijwillig hebben gekocht van de na fiscale bonus opbrengsten.

Het klinkt als een veel betere propositie, maar is het?

Onder het aandelenplan voor werknemers u niet hebben weggenomen van de belastingplicht, heb je gewoon uitgesteld is. U moet deze aansprakelijkheid toe te voegen aan de vergelijking.

Door aanvaarding van de aandelenplan voor werknemers kunt u in feite de uitgestelde belastingverplichting het beleggen in aandelen van uw werkgever. Dit kan weliswaar fraai af te betalen, veel niet om te beseffen dat ze sommige van hun eigen vermogen bij te dragen tot de investering.

Een andere overweging die vaak over het hoofd gezien is het niveau van concentratie risico dat u zich ophopen in relatie tot uw werkgever. Steeds meer aangewezen op de vooruitzichten van uw werkgever, voor zowel de inkomsten en groei van de investeringen kan een recept voor een ramp te worden.

Maar, waarom belasting betalen upfront wanneer u het kunt uitstellen?

Het gevolg van uitstel van de belasting wordt voorkomen dat latere groei op uw investering wordt belast tegen uw marginale belastingtarief. Verkiezing van de belasting vooraf te betalen betekent dat de toekomstige groei kan worden belast volgens de contante vermogenswinstbelasting (CGT) regime.

Kiezende tot belastingen upfront betalen kan daardoor lagere totale fiscale.

In het algemeen, zoals de groei van de investeringen verhogingen van de voordelen van betalen belasting vooraf te verhogen - dwz hoe hoger de groei, des te groter het voordeel.

Als u geïnteresseerd bent in een gedetailleerde vergelijking van uitstel van belasting versus belasting betalen vooraf voor beide aandelen en opties, klik hier.

Terwijl aan de oppervlakte, het uitstellen van de belasting lijkt een goede optie, in sommige omstandigheden kan het beter zijn om de verkiezing van de belasting vooraf lonend te maken. Op deze basis de nieuwe regels, die vereisen dat u aan belasting vooraf te betalen, kan niet zo slecht als je denkt.

Onmiddellijke kansen ... 2008/09 Employee Share Schemes

Degenen die ontvangen medewerker van aandelen en / of opties tijdens 2008/09 kunnen vinden dat dit hun laatste kans om een keuze hebben over wanneer de belasting te betalen. Als u geluk hadden worden afgegeven aan deze effecten tijdens de dieptepunten van de wereldwijde financiële crisis, u kan oordelen dat 2008/09 is een goed jaar kiezen voor de belasting verkiezing.

Er zijn echter een aantal problemen die je zal moeten houden niet in het minst die uw vermogen om de belasting vooraf fonds uit uw eigen middelen. Investeren van de tijd in een herziening van uw opties kunnen blijken goed de moeite waard.

Let dat dit een complexe gebied waarin u moet advies te vragen een bevoegde deskundige.

No comments:

Post a Comment