Diversifiëren uw inkomen

Een van de belangrijkste dingen die je moet leren met je website is dat je nodig hebt om uw inkomen te diversifiëren. Zoals het oude gezegde luidt: "niet al je eieren in een mand!" Aangezien deze ringen waar de meeste van onze dagelijkse levens, maar ook ringen trouw aan met een online inkomen.

Stel, je hebt het grootste deel van uw advertenties met Google AdSense. Zeg dat het maakt 90% van het inkomen uw website. De hemel verhoede Als Google mag ooit uw account annuleren! Je zou verliezen 90<% van uw website inkomen, dan wat zou jij doen? Zou je in staat om onmiddellijk terug te vorderen? De meeste mensen niet. Ik had een vriend onlangs te krijgen zijn Google AdSense-account ingetrokken om redenen die hem onbekend. Zij heeft gezegd dat hij valse kliks genereren van (wat hij was) en dat is alle informatie die zij hem geven zou. Gelukkig was hij in staat om de beslissing in beroep en zijn account te krijgen hersteld, maar niet iedereen is zo gelukkig!

Dus als u een website, diversifiëren uw inkomsten door niet alleen gebruik van Pay Per Click sponsors, maar misschien gebruik maken van een Direct sponsor, een "kosten per actie leidt" sponsor, of zelfs bevordering van andere producten of diensten en betaald krijgen een commissie per verkoop.

Het is altijd het beste kijken naar de prestaties van uw website. Zorg ervoor dat u uw statistieken te controleren om te zien welke banners en advertenties presteren het beste en uit degenen die niet functioneren en swap. Het is ook een goed idee om toch draai je je banners om de paar maanden de tijd om "vers bloed" op uw site te krijgen. Uw surfers zullen worden "banner blind" na een tijdje en leren van al uw advertenties en banners over het hoofd.

Diversificatie van uw inkomen ook de opening van andere websites. Momenteel heb ik een aantal websites die ik inkomsten uit. Over 4 maanden geleden heeft Google verboden een van mijn websites van hun zoekmachine! Dit is een gemeenschappelijk ding te gebeuren onder Internet Marketeers. Blijkbaar mijn site had te veel uitgaande links om advertenties te sponsoren en ze beschouwden het als een "link boerderij". Maar die site op het moment verdiende ik ongeveer $ 1000/maand. Als ik niet al mijn andere sites te halen de speling, kunt u denken aan de ramp die zou zijn geweest?

Een andere manier om uw websites te diversifiëren zijn sommigen van hen hebben op verschillende servers. Hosting is spotgoedkoop tegenwoordig. Als je kunt gooien een of twee van hen op een waarde van $ 5.99 per maand server en betalen voor een waarde van een jaar van de hosting, je doet het juiste ding. Niet alleen beschikt het over zoekmachine voordelen, maar als een van uw servers moet naar beneden gaan, niet alle sites worden vastgesteld in een keer.

Denk er dus aan om uw inkomen te diversifiëren, en u zult blij zijn als je met een trage verkoop maanden op een van uw affiliate programma's, al de anderen misschien net pick-up de speling!

No comments:

Post a Comment