Het gevaar van rentestijgingen

Rente stijgt, zelfs als ze zijn net stegen met een kwart van een punt, kan een verwoestende effect op de huiseigenaren hebben. Als een heleboel mensen besluiten dat ze een hypotheek veroorloven, zij eenvoudig factor in de kosten van hun maandelijkse hypotheek betalingen, zoals genoteerd op het moment in hun totale maandelijkse uitgaven, zodat als de rente plotseling stijgt, aarzel niet en hun inkomen dit kan hebben een diepgaand effect op hun vermogen om de boeken balans in hun begroting.

Dit< is van meer belang is voor mensen die hebben een vaste rente hypotheek op een vooraf ingestelde tijd, waarbij elke vorm van renteverhoging kan u ze balanceert op de rand van een financiële afgrond.

De problemen zijn vaak ontstaan doordat de afstand tussen hun maandinkomen en hun uitgaven als ze het afsluiten van een hypotheek is waarschijnlijk minuscuul mee te starten. Ze zullen waarschijnlijk over een creditcard of misschien meerdere creditcards, misschien een onbeveiligde lening voor een auto of een andere vorm van autofinancieringen overeenkomst, naast het feit dat hun essentiële rekeningen te voldoen elke maand zo, dus als ze ook doorwerken op een nieuwe hypotheek, is er vaak weinig overblijft waar zij vrij kunnen besteden.

Daarom, als er een plotselinge stijging van de rente, dit verhoogt hun uitgaven niet door eigen schuld en neemt hun totale uitgaven hoger zijn dan het geld dat ze hebben komende inch

Dat schept het domino-effect en hoe groter de hypotheek en de meer financiële verplichtingen ze hebben, hoe groter het effect. Ze kan nog steeds in staat zijn om de betalingen op hun hypotheek zelfs wanneer rekening wordt de stijging in aanmerking komen, maar dan misschien vinden dat ze niet op de minimale betaling te betalen over hun credit cards en andere ongedekte vormen van leningen zij hebben, vooral omdat zij zal zijn onder voorbehoud van de rente stijgen ook.

Als de situatie is erger dan dat, kan het niet alleen hun creditcards zij niet kunnen betalen, maar ook hun rekeningen van nutsbedrijven en de Raad belastingbetalingen en, in het ergste geval kunnen ze zelfs niet meer te kunnen terug te betalen van de maandelijkse betaling op hun hypotheek zelf en, indien zij geen betaling bescherming verzekering terug te vallen op, kan dit uiteindelijk leiden tot hen die hun huis weer in bezit.

Dus het is duidelijk te zien hoe zelfs de kleinste stijging van de rente kan een heel verwoestende effect op de financiën van een huiseigenaar de te hebben en kan resulteren in verdrinken in een zee van schulden, vooral als ze een aantal persoonlijke en huiseigenaar leningen te hebben. De verstandig zou zijn voor huiseigenaren om financieel niet te veel uitrekken zich in de eerste plaats en houden hun totale schuld of opgenomen in een beheersbare toestand. Zij moeten altijd proberen om een redelijke bufferzone tussen de omvang van hun inkomsten en uitgaven in geval van zoiets als een renteverhoging en ze moeten altijd toezicht op hun uitgaven en proberen om te zien hoe ze kunnen snijden ze te houden.

Er zijn vele vergelijkingssites op internet die je kan leiden tot het verminderen van uw nutsrekeningen door over te schakelen leveranciers en je mag nooit tevreden zijn aan de stok met de hypotheek je hebt maar regelmatig vergelijkingen maken met andere geldschieters die zou kunnen bieden je een veel goedkopere deal.

No comments:

Post a Comment