Sign of the Times - Hoe maak je een Spot Recessie

Er zijn vele tekenen die aantonen of we in een recessie of niet en zeker het meest voor de hand liggende is, wanneer de minister-president zo zegt. Daarom is een formele aankondiging van een recessie door iedereen in dienst werd weggelaten uit deze lijst. Wat is er hier plaats zijn enkele andere factoren bij het bepalen van de toestand van onze economie. Bijvoorbeeld, wist je rokken kan fungeren als een barometer voor als het gaat om de beoordeling van de financiële klimaat van de dag? Wist niet< zo denken. We komen daar later nog, maar nu, laten we beginnen met goud.

Golden Years

Goud is altijd goed, maar tijdens de magere jaren is het de grootste. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het de moeite waard is zijn gewicht in goud. Dit edelmetaal wordt traditioneel gezien als een 'veilige haven' tijdens de economische malaise en 2008 heeft gezien goud door meer dan een kwart stijgen tot ongeveer 395 pond per ounce.

Terwijl beleggers woestijn andere grondstoffen als ratten op een zinkend schip, goud blijft stellen de slimme geld. Je zou dus verwachten dat goud aan de zware investeringen ontvangen totdat zien we de achterkant van deze recessie. HSBC analist James staal kan er alleen mee, zegt hij: 'Wij verwachten goudprijzen worden ondersteund voor wat in wezen zo lang als dit sentiment heerst op de financiële markten houdt.'

Tabel Trouble

Top restaurants die meestal volgeboekt door naar Kerst rapporteerden een daling van de reserveringen alsmede besteden per tafel. Tekenen dat deze recessie blijkt een echte kalkoen dit jaar. Ze zijn niet alleen, de een meer bescheiden geprijsde eateries zijn ook een duik in de winst te erkennen als de mensen blijven weg uit eten gaan in het voordeel van een maaltijd thuis voor de televisie. Gemiddeld besteden per hoofd van ongeveer 10% tot 15% - dat het restaurant iets bedrijf is moeilijk te vinden om te slikken.

In de stad, waar de bankiers hebben doorgebracht grote routinematig in de afgelopen tien jaar, kan hetzelfde worden gezegd van de restaurants daar. Minder dure wijn is de drank van keuze en dan is het meestal binnen twee flesjes in plaats van drie. En alsof dat nog niet erg genoeg is, is het wassen van maaltijden wijn geselecteerd uit de goedkopere einde van het menu.

Taxi Test

Als u ontdekken dat er weer een taxi is een stuk makkelijker dan vroeger om te rusten te worden gewaarborgd is dit een teken van de tijd in plaats van een instroom van nieuwe taxi's op de straat. Bedrijven snijden taxi rekeningen en elders shoppers kiezen voor de bus in plaats van de cabine as recessie zijn tol.

Bling Blips

Sieraden maakt er een gewoonte van verlies van haar schittering tijdens een economische crisis. High end juweliers, zoals Boodles, echter, heeft gemeld dat terwijl de meer bling matig geprijsde - prijzen tussen de £ 5,000 tot 20.000 pond - is op de daling van de 50.000 pond plus einde van het bedrijf is nog steeds goed doet. Een feit dat ons eraan herinnert niet iedereen wordt beïnvloed door de kredietcrisis. Hebben in de markt kan worden juweliers ademen een zucht van verlichting elke keer dat zij verkopen een 40.000 pond aansnijden, maar door de hoge straat juweliers voelen de druk.

De hemline Theorie

U kunt vertrouwen een man op de proppen komen met een economische theorie die is gebaseerd op vrouwen de benen en de Amerikaanse econoom George Taylor niet teleur. Taylor bedacht een theorie in de jaren 1920 die suggereerde rokken korter in goede tijden kregen omdat vrouwen wilden pronken met dure zijden kousen en tijden steeds moeilijker, maar ik heb hun rokken langer. Als u hebt uw impuls op de mode-shows dit najaar zult u weten dat hemlines dalen in lijn met de aandelenmarkten. Wat natuurlijk bewijst Taylor was een slimme man.

High Street winkels

Sir Philip Green, eigenaar van winkels zoals Burton, Dorothy Perkins, Evans, Miss Selfridges en Topshop commentaar onlangs dat het bedrijfsleven moeilijk is, of in zijn woorden "zeer, zeer moeilijk".

Etalage aangiften van 70% af hebben nagelaten winkelend publiek vanaf de straat suck, als consumenten blijken te zijn bedrijf voor de onvermijdelijke 100% korting. Wanhopige tijden vereisen wanhopige maatregelen, een gevoel dat gedeeld door Oasis en Modellen die zijn 30% kortingsacties e-mailen naar 'vrienden en familie' in de aanloop naar Kerstmis. Jan verkoop moet wel interessant zijn.

Woningmarkt

Gemiddeld heeft elke eigenschap buiten prime woonwijken in het centrum van Londen verloren tot 30.000 pond van zijn waarde. Terwijl sommige gebieden hebben gezien tot 40% afgesneden van de waarde van hun huis, dit is de extreme; Toch heeft de recessie in thuis te komen voor mensen Roost dwars door het land.

Bouwkranen

Als de skyline is doorspekt met honderden kranen, dan kunt u er zeker van dat de economie in goede gezondheid. Het ontbreken van grootschalige bouwwerkzaamheden in de tweede helft van 2008 legde een sloopkogel maar hoopt dat de natie van een recessie te voorkomen. Het zal tot eind volgend jaar niet op de allereerste tot de bouw maakt een herstel en ons vertrouwen begint weer te bouwen.

Divorce

We weten allemaal dat de echtscheiding kan gebeuren wanneer de financiële stress en spanningen hebben bewezen te veel om te dragen. De toename van echtscheidingen echter niet trekken ook een nogal cynische kijk meer. Sommigen in de juridische sector bijvoorbeeld, krijgt niets geloven van wat een vrouw deserting een huwelijk sneller dan een recessie - de veronderstelling dat ze getrouwd geld dat is.

Zoek snel hulp als u financiële vraagstukken. Zij onpartijdig advies kunt u hier klikken vertrouwen

No comments:

Post a Comment