Making A Change - Is Uw zichtrekening Werken hard genoeg?

Hoe u koos uw zichtrekening is misschien iets verborgen in de nevels van tijd. Je was waarschijnlijk nog een teenager, misschien een student, die geïnteresseerd zijn in het incidenteel geschenk aangeboden of gewoon willen lopen in de dichtstbijzijnde bank, en begint te gedragen als een volwassene in plaats van het verbergen van uw zak geld in een spaarpot. Gewetensbezwaren jongeren, of die met actieve ouders kunnen hebben zijn meer nagedacht over hun keuze en vroeg bank managers al die vooruitzi
Echter, jaren later kan u nog steeds bij dezelfde bank, ook als uw zichtrekening is iets flashier dan u mochten op de leeftijd van zestien. Het is verbazingwekkend hoe veel je zal opgemaakt met enkel omdat u had een lopende account for jaar en voel een zekere loyaliteit - of niet if loyaliteit, dan op zijn minst vertrouwd. Doch als u niet steeds het beste uit uw account dan inertie wordt niet aangeraden de leidraad.

Als u verhuisd bent naar huis en de enige vestiging van uw bank is nu mijl afstand en vaak erg druk, is het nog echt de beste optie? Ook zijn de bank personeel behulpzaam? Misschien heb je opzetten van een zichtrekening in uw lokale kleine stadje waar het personeel geweten had je sinds je een baby was en altijd behandeld u een glimlach, maar in je nieuwe stad zijn de medewerkers nog steeds knap?

Het lijkt misschien onevenredig te benadrukken het persoonlijke karakter van bankieren, maar lopende rekeningen zo belangrijk zijn voor de dagelijkse gang van je leven, dat is geruststellend om te weten je hebt een vriendelijke steunmechanisme daar moet je het nodig hebt. Steeds meer mensen beheren van hun zaken online en alleen in de pop aan de bank als ze behoefte aan advies of een meer complexe transactie. En natuurlijk zijn er de 'harde kern' vragen die u zich moet afvragen, de rentes, kredietfaciliteiten en bankkosten. Als een student, de omvang van uw renteloze rekening-courantkrediet is een prioriteit, maar jaren later is dit niet altijd een dergelijk probleem en zal waarschijnlijk niet langer een functie op te bieden.

Veranderen van bank is nog nooit zo eenvoudig geweest. U kunt eenvoudig openen van een zichtrekening [http://www.barclays.co.uk/current-accounts/% 22% 3Ecurrent] met het nieuwe bank van uw keuze en zij zullen verrichten het grootste deel van het harde werken, meestal buigen staande opdrachten en domiciliëringen, misschien geeft u een tijdelijke debetstand buffer, zelfs een "beloning" voor het veranderen.

In de hedendaagse competitieve financiële markt is er weinig excuus voor het steken met een lopende rekening, dat is out-of-datum of ongeschikt is, waarbij zo veel andere opties beschikbaar zijn. Wisselen is eveneens geruststellend eenvoudig - niet veel moeilijker dan het veranderen van uw kapper.

No comments:

Post a Comment