Uk Zelfstandigen Remortgage-Waarom is het moeilijk te krijgen Help?

Op zoek naar een Britse Zelfstandigen Remortgage? Historisch in het Verenigd Koninkrijk, voor de zelfstandigen op zoek naar een pand remortgage, die niet over het inkomen op een standaard remortgage te rechtvaardigen, dit is bekeken door vele hypotheekverstrekkers als Geen commerciële propositie. Dit is waarschijnlijk te wijten aan zelfstandigen die geen drie jaar de handel rekeningen of voldoende netto winst verklaard om zelfs te bewijzen konden ze hun bestaande hypotheek veroorloven.

Echter<, de tijden zijn veranderd en meer mensen niet langer werken 9-5, beschikken over Britse kredietverstrekkers bewogen hun voorwaarden voor het Verenigd Koninkrijk zelfstandigen remortgage flexibeler te worden. Indien van toepassing maakt het ook die mensen om hun inkomen te verklaren zonder de nodige bewijsstukken meestal nodig bij het aanvragen van een standaard remortgage bieden.

Met een UK Zelfstandigen Remortgage [http://www.creditfinancecentre.co.uk/uk_self_employed_remortgage.html], zijn er hypotheekverstrekkers die misschien niet moeten leveren met het bedrijfsleven bankafschriften, zakelijke rekeningen, loonstrookje of andere inkomsten bewijs. De hypotheekverstrekker zal echter de gedragingen van hun gebruikelijke kredietwaardigheid van de controles, en zal waarschijnlijk verzoek vorige kredietgever hypothecaire verklaringen, persoonlijke bankafschriften & referenties.

Denk je dat je alleen bent? Als u een van de geschatte drie miljoen + zelfstandigen mensen in het Verenigd Koninkrijk of werkstijlen die enigszins afwijken van de norm, de zelfstandigen, bedrijfsleiders, aannemers en andere mensen die vinden het moeilijk om hun inkomsten te bewijzen, moet u een zelf gecertificeerd hypotheek of remortgage. vaak Merk op dat een Britse Zelfstandigen Remortgage is bedoeld als een Remortgage Geen Status of zelfstandige remortgage gecertificeerd.

Tot slot, er rekening mee dat de remortgage aanbiedingen & prijzen op een mogelijk iets hoger dan standaard remortgage deals als je niet kunt bewijzen uw zelfstandige inkomen. Hypotheekverstrekkers kunnen over het algemeen naar 85% lening aan onroerend goed waarde voor een uk zelfstandigen remortgage in dit geval.

Bedankt voor het lezen dit artikel. Wil je meer Britse makelaar te helpen op dit onderwerp - klik op de link hieronder.

No comments:

Post a Comment