Verkopen Uw account Vorderingen van het kasstroomoverzicht Relief

Wat kon er slecht over de bankrekening vorderingen? Nou ja, wachten tot ze worden betaald door uw klanten. Terwijl je wacht, worden uw eigen crediteuren te trommelen hun vingers op de tafel en krijgt chagrijnig over u hen betaalt.

Dit scenario is eerder of later met bijna elk bedrijf geconfronteerd. Het onderwerp is beter gekend als cashflow. Een bedrijf kan het erg druk, maar ook zeer slechte cash. Dit lijkt misschien heel vreemd, maar gekeken naar de volgende.

Stel dat u zaken doet in ee
Dit lijkt misschien een onrealistisch scenario, maar het daadwerkelijk gebeurt elke dag. Het speelt meestal uit als een kleiner bedrijf [dat], zouden zij u doet zaken met een groter exemplaar. De grotere onderneming heeft de hefboomwerking tot 60 of zelfs 90 dagen betalingstermijnen vraag. Het is een te nemen of te laten situatie en de meeste kleine bedrijven zich niet kunnen veroorloven te laten houden met de grote passeren.

Dus, wat kun je doen het financieringstekort? Hoe ga je over het oplossen van de tijd tussen wanneer je geld en als je om rekeningen te betalen? Dit is een zonderlinge cash flow probleem van miljoenen bedrijven worden geconfronteerd, doen niet het gevoel dat je alleen bent.

Veel bedrijven maken de eindjes aan elkaar door de verkoop van hun factuur aan een factoring bedrijf. Kortom, het proces is enigszins als een voorschot in contanten. De factoring bedrijf evalueert de facturen die je hebt en het bedrijfsleven die verantwoordelijk zijn voor de betaling ervan. Het zal dan geeft u een korting percentage van de factuur vandaag in ruil voor een vergoeding en de inning van het volledige factuurbedrag verschuldigd wanneer het aankomt. Een voorbeeld helpt te verklaren factoring.

Ik heb zaken te doen met "Big Bad Company". Ze danken me $ 30.000, maar zal de factuur niet te betalen voor 60 dagen. Ben ik verschuldigd aan mijn 15.000 dollar kredieten die moet worden betaald in 30 dagen. Een factoring bedrijf werpt een blik op de factuur en erkent Big Bad Company is een goede inzet te betalen. Het bedrijf biedt vervolgens factoring te geven mij een 92 procent korting op de factuur. Dit betekent dat de factoring bedrijf geeft mij 27.600 dollar vandaag. Toen Big Bad Company de factuur betaalt in 90 dagen, de factoring bedrijf ontvangt de volledige $ 30.000.

Het voordeel van het verkopen van uw account is vorderingen bij het oplossen van uw cash flow problemen. Het nadeel is dat je eten in uw winst een beetje. In bepaalde situaties is het is duidelijk een kleine prijs om te betalen. In andere landen, de gederfde winst is te hoge prijs te lijden. Dit is de reden waarom Factoring is een financiële beslissing die moet worden gemaakt door ondernemers op een geval per geval. Als dit werkt, kan het een enorme bijdragen aan een bedrijf.

No comments:

Post a Comment