The Money account samenvoegen

Het was een goed jaar voor mijn echtgenoot en mij. We hadden ons eerste kind en onlangs is gesloten op ons eerste huis, aangezien onze stad thuis was het gevoel een beetje gezellig met onze nieuwe toevoeging. Gezien de huidige stand van de huizenmarkt, waren we zeer gelukkig te kunnen met een winst op onze stad thuis en ontvangt de nodige financiering voor ons droomhuis te maken.

De ondertekening van de stippellijn en de ontvangst van de sleutels was een fantastisch gevoel, na alle hadden we
Ik had gehoord van vrienden en kennissen over de verschillende vroege hypotheek payoff plannen die beschikbaar waren. Éen van deze programma's die we tegenkwamen dat leek te hebben beoordelingen rave is de Money samenvoegen account, aangeboden door United First Financial.

In de eenvoudigste termen, het geld samenvoegen Account systeem machtigt huiseigenaren met de mogelijkheid om de hoofdsom van hun hypotheek te verlagen, waardoor het belang dat toekomt aan de totale lening. De drijvende kracht van het programma een geavanceerde lijn van het krediet (ALOC, ook bekend als een home equity kredietlijn of HELOC). Om in aanmerking te komen voor een HELOC, moet huiseigenaren hebben het eigen vermogen in hun huis. Mijn man en ik kocht ons nieuwe huis tijdens de eerste fase van een woongebouw project. Aangezien de waarde van de woningen zijn toegenomen, ons huis vervolgens gewaardeerd door de duur van de tweede en de derde fase. Zodra een huiseigenaar is goedgekeurd voor de lijn van het krediet, zijn ze klaar om het geld samenvoegen Account-systeem te gebruiken. Het HELOC moet ook kunnen opereren vergelijkbaar met een bankrekening.

Anytime u deponeren inkomsten in je primaire bankrekening, je hem naar de lijn van het krediet en vertel de Money samenvoegen met hoeveel werd gestort. Na verloop van tijd, zal het systeem u instrueren om een bepaalde hoeveelheid extra geld naar het primaire saldo van uw hypotheek, waardoor de rente te laten vallen. Op basis van de stortingen die u doet, het geld samenvoegen account gebruikt algoritmes om vooraf te berekenen hoeveel extra u moet betalen en wanneer. Het eindresultaat is het creëren van de grootste rentevoet besparingen mogelijk.

United First Financial biedt seminars voor particulieren die meer willen weten over het geld samenvoegen account. Mijn man en ik woonden een en zou sterk aanbevelen aan een van onze vrienden en familie vonden we het seminarie te zijn informatieve, educatieve, en hielp ons beseffen dat de geld-Merge Account is een systeem geschikt voor ons en onze situatie.

No comments:

Post a Comment