Heeft Obama Stimulus Package 2009 Kom in de tijd?

Er zijn veel programma's profiteren aangeboden in de 2009 Stimulus Package, dat u kan profiteren. Met de economische neergang, heeft de regering beslissende actie om te helpen de economie stimuleren in de meest van invloed zijn gebieden. In het plan, zijn de woningen en auto-industrie het meest ontvangen van de hulp.

De eerste huizenkoper belastingkrediet is de meest genereuze in de 2009-programma Stimulus Package. Voordat het pakket, een terug te betalen 7.500 dollar beschikbaar was van de o
Met het stimuleringspakket, $ 8000 is nu beschikbaar. Echter een groot verschil is dat deze 8000 dollar niet hoeft te worden terugbetaald! De belangrijkste eis is dat je moet leven in het huis voor een periode van 3 jaar. Als u vóór het verblijf terug te betalen dan moet je de $ 3000. Voor degenen die thuis gekocht in 2008, kan een amendement worden ingediend om de 8000 dollar belastingkrediet in 2009 ontvangen. De thuis moet worden gekocht voor belastingen officiële vullingen worden ingediend.

Bovendien is er hulp voor nieuwe autokopers. Een fiscaal voordeel zal worden gegeven aan iedereen die een nieuwe auto koopt dit jaar. Dit voordeel zal de auto koper aan de omzetbelasting aftrekken op de auto te kopen van hun belastingen mogelijk te maken. Deze aanbieding is alleen goed op de aangekochte auto's voor het eind van 2009.

Als u denkt dat u aanmerking te komen voor uitkeringen uit dit pakket, moet u onmiddellijk van toepassing is.

No comments:

Post a Comment