Bankers 'Secrets

Er is iets slechter dan het faillissement.

En, kan het gebeuren dat u zonder dat u zelfs maar te weten.

Wat zoals u weet, heb je niets verkeerds gedaan, maar de volgende keer dat u moet openen van een bankrekening u afgenomen. Je protest, uw krediet is goed. Je hebt een persoonlijke en een zakelijke bankrekening bij de bank in de straat. Wat is er gebeurd? Het is eenvoudig, en ongeveer net zo eng als het wordt: je naam staat op CheckSystems. En de trieste realiteit is: je kunt niet uitstap
Het systeem was ontworpen om de banken te beschermen tegen nietsnutten. Je weet wel, de mensen die een controle gehouden bij vijf of zes banken openen in een middag ... met net genoeg om het account opent, dan debetstand ze allemaal nooit te worden vernomen.

Dus, in de kinderschoenen, aangeboden CheckSystems banken een goede bescherming tegen dit soort mensen.

Maar, zoals met veel dingen, arbitraire regels werden ingevoerd om te helpen zaken te vereenvoudigen.

Als gevolg daarvan veel onschuldige mensen glipte door de scheuren. Bijvoorbeeld, iemand besluit te sluiten hun bankrekening. Ze gaan het bijkantoor, een ontmoeting met een bankier en het bedrijf sluiten. De bankier geeft hen eventueel resterende middelen en de relatie voorbij is. Nou, niet per se. Als er een heffing komt door, nadat de rekening is gesloten, veel banken automatisch opnieuw te openen. Echter, zoals u bent zo ver de betrokken relatie over is. Wat de bank betreft, je hebt negatief saldo van de rekening. Je bent ze geld. Nu, de klok tikt.

Elke bank heeft zijn eigen drempels, zo vinden de regels.

Bijvoorbeeld met een grote bank, als je rood staat voor meer dan 30 dagen, en het bedrag dat in totaal meer dan $ 100 (zelfs 100,01 dollar), zullen zij volledige afschrijving van de schuld, en vul uw naam CheckSystems. Op dat punt is de schade gedaan, met weinig hoop op het andersom.

Een goede vuistregel is het volgen van een gesloten zichtrekening of spaarrekening over om de twee weken voor zes maanden. Op deze manier zult u zich bewust zijn van iets ongewoons, en verminderen de kans op verrassingen en servicekosten.

Ware, het is een gedoe, maar het alternatief is postwissels, cadeaubonnen en het verbergen van uw geld in de koffie kan in de achterkant van uw koelkast.

No comments:

Post a Comment